3 Ekim 2017 Salı

İslam düşmanı Oda TV yine faka bastı: Diyanet'i Müslümanlar değil, Sabetaycılar kurdu, yönetti. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, sabetaycılık, sabetayistler, içimizdeki israil, kripto yahudiler, diyanet işleri başkanlığı, oda tv, haram, faiz,
'Oda TV yine yakalamış Diyanet'i' mi dememizi bekliyorlar bilmiyoruz ama, gazeteci kimliğine bürünmüş bu acayip ekibin çok tuhaf bir bakış açısı var.

Sabetaycıların kurduğu ve tarihi boyunca elinde tuttuğu Diyanet'in, devlet hazinesinden aldığı para da, İslamiyet'te "haram" olarak kabul edilen para... Çünkü hazineye giren parada, her türlü faiz gelirleri var, her türlü şans/kumar oyunlarından alınan vergiler var. Alkollü içkilerden alınan vergiler var, hatta resmi vesika ile fuhuş yapan fahişelerden alınan vergiler de var.

Oda'cılar, Diyanet'in, Kamalizm maskesi takmış Sabetayist rejim tarafından kurulup yönetildiğini mi bilmiyorlar, daha düne kadar sorumlu bakanının bile Sabetaycı gizli Yahudi Numan Kurtulmuş olduğunu mu bilmiyorlar, kumarın, fuhşun da İslamiyet'te "haram" olarak kabul edilen şeyler olduğunu mu bilmiyorlar?

Yoksa başka bir niyetle, gazetecilik görüntüsü altında acayip işler yapmaya mı çabalıyorlar? Bu kadar tuhaf tavırlardan ne anlamalıyız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar