3 Ekim 2017 Salı

İslam düşmanı Oda TV'nin Sabetaycı dostluğu: Buket Aydın Sabetayist mi? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, ferit şahenk, ntv, oda tv, sabetayistler, gizli yahudiler, buket aydın, deniz baykal, gerçek yüzü, fetö,
Bursalı...
 
Evlendiği kocası Erce Baykal...
 
Hani AKPKK'li Sabetaycı Bülent Arınç'ın yakın akrabası olan CHPKK eski lideri Sabetaycı gizli Yahudi Deniz Baykal var ya, onunla aynı soy adı taşıyor ama Buket Baykal'ı kullanmadığı gibi, Buket Aydın Baykal'ı da kullanmıyor.
Sabetaycı gizli Yahudi Ferit Şahenk'e ait olan NTV'de, çok sayıda Sabetaycı gizli Yahudi sunucu ile birlikte mesai yapıyor. Düğününe katılanlar arasında yine Şahenklere ait ola Star TV'nin koordinatörü ÖmER ÖzgünER, ayrıca Nermin Yurteri, Tuğba Dural dahil çok sayıda kişi vardı.

Oda TV'nin haber yapış tarzından anlaşılıyor ki, bu şahsa karşı bakışı olumlu. Şimdi, sözde paralel devlet FETÖ'ye karşı çok büyük bir mücadele veren Oda TV'ye sormak lazım:

➥ ''Gerçek ırkını ve dinini gizleyen binlerce gizli Yahudi ve gizli Ermeni'nin, Türk ve Müslüman kimliğine bürünerek, gizlice teşkilatlanması, sonra her fırsatta Türk milletine ve devletine tuzaklar kurup ihanet etmesi, Türkleri milli ve manevi değerlerinden uzaklaştırmak istemesi, asli unsur olan Müslüman Türkleri ve cemaatlerini terörist gibi göstermesi, bir paralel devlet faaliyeti midir, bir ihanet faaliyeti midir? 
 
Oda TV'nin ve bünyesinde bulunan çok sayıda gizli Ermeni ve gizli Yahudi'nin, bu gerçek paralel devletten haberi yok mudur? FETÖ'nün bile bu gerçek paralel devletin bir oyunu olduğunu Akademi Dergisi sekiz senedir somut delilleri ile ispat etmemiş midir? Çocuklarını müslümanca yetiştirmek isteyip buna göre bir kreşe gönderen aileleri korkutmak ve caydırmak için, kreşte gelinlik giydirilen minicik çocukların fotoğraflarını habere taşıyara "skandal" şeklinde başlık atmak, bir gazetecilik faaliyeti midir? Bunun Oda TV'nin tarihi boyunca sayısız kere yapılması hep hata mıdır? Ve saire...''
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar